Inapoi la Tacamuri Vezi produsul urmator >

Tacamuri argintate 44 piese - Kings

pentru 6 persoane - by Arthur Price

Tacamuri argintate 44 piese - Kings

Tacamuri argintate 44 piese - Kings

pentru 6 persoane - by Arthur Price

Cod KIPE 2044
Video
Cod KIPE 2044
Producator: Arthur Price
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
6.650 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  Setul de tacamuri Kings este descendentul direct al unui vechi model de success denumit Fiddle Thread and Shell si reprezinta o interpretare contemporana a modelului de la 1817, un model apreciat enorm pana in zilele noastre. Experimenteaza tacamurile Arthur Price, cel mai iubit brand din Marea Britanie. Setul de tacamuri Kings are peste 25 de ani vechime, fiind placat cu argint si realizat manual pana in cele mai mici detalii - 15 microni. Echilibrul perfect intre greutate si marime, dar si forma fiecarei piese este potrivita pentru stilul clasic al aranjarii mesei.

  Setul de 44 de tacamuri este compus din 6 cutite, 6 furculite, 6 lingurite cafea, 6 linguri, 6 cutite de desert, 6 furculite de desert, 6 linguri desert si 2 linguri servire. Cu o garantie de 25 de ani, setul de tacamuri este o investitie pe care o faci o data sau cel mult de doua ori in viata, astfel ca o alternativa premium este intotdeauna cea mai potrivita.

   

  Arthur Price reprezinta un brand renumit, o afacere de familie ce continuă de peste 100 de ani, aflandu-se astăzi la a patra generaţie.  Istoria brandului incepe in momentul in care compania a furnizat tacamurile pentru vasul Titanic, in 1912, apoi a continuat cu furnizarea tacamurilor in primul avion supersonic Concorde, in 1976. Renumele brandului este reprezentat de viziunea indreptată inspre plăcerea, rafinamentul, orgoliul şi tradiţia luxului in existenţa noastră.

  Indiferent ce serviti, Arthur Price a creat tacamul potrivit, cu o atentie la detalii desavarsita. De la seturile complete de tacamuri, inele de şervet, frapiere, până la tăvi argintate, toate poartă girul calitatii Garantia Regala conferita de Casa Regala a Marii Britanii precum si gravurile unice ale companiei Arthur Price  sunt calitati recognoscibile în întreaga lume.

  Material: metal argintat
  Ambalaj: cutie eleganta de carton

  Arthur Price - The man who started it all“It’s because we’re a family owned business that we take such pride in our work. In our eyes, good service never goes out of fashion. We remain as committed to customer care, exceptional design and uncompromising quality as when my great-grandfather started the company in 1902."

  Simon Price - Chief Executive

  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine