Inapoi la Tacamuri Vezi produsul urmator >

Tacamuri argintate 44 piese - Bead

pentru 6 persoane - by Arthur Price

Tacamuri argintate 44 piese - Bead

Tacamuri argintate 44 piese - Bead

pentru 6 persoane - by Arthur Price

Cod BEPE2044
Video
Cod BEPE2044
Producator: Arthur Price
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
6.650 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  Modelul Bead a fost proiectat initial de argintarii hughenoti pentru a reprezenta un sirag de perle, foarte populare la curtea franceza in perioada anilor 1760. Placat cu argint – fiecare produs este argintat prin galvanizare cu argint pur 15 micorni.

  Calitatea produselor, maiestria artizanilor, unicitatea propunerilor de design si nivelul de rafinament in manufacturarea produselor dar si in relatiile cu proprii clienti au facut ca manufactura istorica britanica Arthur Price of England sa primeasca titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Marii Britanii pentru obiecte argintate, piese Art de la Table, decoratiuni interioare si cadouri. 

  Arthur Price reprezinta un brand renumit, o afacere de familie ce continua de peste 100 de ani, aflandu-se astazi la a patra generatie. Istoria brandului incepe in momentul in care compania a furnizat tacamurile pentru vasul Titanic, in 1912, apoi a continuat cu furnizarea tacamurilor in primul avion supersonic Concorde, in 1976. Renumele brandului este reprezentat de viziunea indreptata inspre placerea, rafinamentul, orgoliul si traditia luxului in existenta noastra.

  Setul de 44 de tacamuri este compus din 6 cutite, 6 furculite, 6 lingurite cafea, 6 linguri, 6 cutite de desert, 6 furculite de desert, 6 linguri desert si 2 linguri servire. Cu o garantie de 25 de ani, setul de tacamuri este o investitie pe care o faci o data sau cel mult de doua ori in viata, astfel ca o alternativa premium este intotdeauna cea mai potrivita.

  Material: otel inoxidabi 18/10

  Arthur Price - The man who started it all“It’s because we’re a family owned business that we take such pride in our work. In our eyes, good service never goes out of fashion. We remain as committed to customer care, exceptional design and uncompromising quality as when my great-grandfather started the company in 1902."

  Simon Price - Chief Executive

  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine