Inapoi la Servicii din portelan Vezi produsul urmator >

Set de 4 cesti cu farfurioare din portelan - Equestria

by Wedgwood furnizor al Casei Regale a Marii Britanii

Set de 4 cesti cu farfurioare din portelan - Equestria

Set de 4 cesti cu farfurioare din portelan - Equestria

by Wedgwood furnizor al Casei Regale a Marii Britanii

Cod 5C112607744
Cod 5C112607744
Producator: Wedgwood
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
1.650 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  Equestria este inspirata de istorica si prolifica prietenie dintre Josiah Wedgwood si George Stubbs,cunoscut ca cel mai rafinat pictor de scene ecvestre din secolul XVIII, acestea fiind de altfel si esenta pretioasei colectii. Cu un aer modern de clasic reinterpretat, colectia combina culori si texturi. Culorile sunt puse in evidenta de albul imaculat al portelanului Bone China si tusele de aur pur adaugate spre a innobila si lumina cromatic intreaga compozitie. Elemente specifice dar si personaje fascinante se regasesc pe seturi de masa si de desert, pe seturi de ceai dar in special pe linia de cadouri realizata din piele. Reprezentand cel mai pur, clasic si traditional stil britanic din toate timpurile, colectia EQUESTRIA este pe cat de rezervat pe atat de puternic si intens. Componenta feminina a colectiei este exploatata fin, in special in propunerile pentru piesele din portelan, delicate, cu forme elegante si fluide, insa aspectul plin de forta al colectiei este pus in valoare in linia de cadouri pentru birou, o premiera pentru marca Wedgwood. Cu Equestria, inspirata de o poveste dar si de scene cotidiene, de trecut dar si de cele mai noi tendinte de lifestyle contemporan, Wedgwood isi reafirma pozitia de trendsetter si lider in industria portelanului pretios Bone China, pozitie pe care si-a adjudecat-o fara echivoc de la infiintarea marcii in anul 1759.

  Colectie: Equestria
  Material: fine bone china
  Decorare: aur pur
  Stil: casual
  Culoare: pictura imprimata
  Microunde: nu
  Masina de spalat: da
  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine