Inapoi la Farfurii, cesti, ceainice Vezi produsul urmator >

Supiera, din portelan frantuzesc - Georgia Ivoire

portelan frantuzesc Limoges - By J.L. Coquet

Supiera, din portelan frantuzesc - Georgia Ivoire

Supiera, din portelan frantuzesc - Georgia Ivoire

portelan frantuzesc Limoges - By J.L. Coquet

Cod 327270022
Cod 327270022
Producator: Wedgwood
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
2.105 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  Colectia de portelan Georgia este suprema declaratie de rafinament a marcii JL Coquet. Cu o alura clasica, deosebit de feminina, cel mai fin si pretios portelan din lume este finisat prin doua modalitati contrastante: centrul este glazurat cu cristal lichid, iar bordura lata este decorata cu flori delicate ce ies in relief din textura mata, folosind finisajul renumit, Bisquit. Fiecare toarta a cestilor, a ceainicelor sau a supierelor este modelata manual si este atasata piesei principale exclusiv prin aplicare, lipire si finisare manuala de catre cei mai experimentati artizani ai marcii, aceste toarte fiind elemente ce atrag si incanta privirea. Fara nici un compromis, JL Coquet produce portelan produs numai in regiunea Limoges, Franta. Pasta este obtinuta din combinarea a trei elemente : nisip, feldspar si caolin, ultimul dintre ele oferind portelanului stralucirea suprafetei. Un set de masa JL Coquet nu imbatraneste, fiind o investitie in timp. Valoare lui creste odata cu trecerea anilor si este un cadou pe viata oferit tie, sau celor mai importante persoane din viata ta. Fiind produse exclusiviste, este posibil sa nu fie pe stoc servicii complete, insa se pot aduce pe comanda in maxim 6-8 saptamani.

  Colectie: Georgia Ivoire
  Capacitate: 2 litri
  Material: portelan de Limoges
  Decorare: model floral embosat
  Stil: elegant
  Culoare: ivoire
  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine