Inapoi la Farfurii, cesti, ceainice Vezi produsul urmator >

Sosiera portelan - Lace Gold

colectia Lace Gold

Sosiera portelan - Lace Gold

Sosiera portelan - Lace Gold

colectia Lace Gold

Cod 50146905605
Cod 50146905605
Producator: Vera Wang
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
845 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  Inspirat din corsajele colectiei de rochii de mireasa renumitul designer din New York, Vera Wang aduce eleganta in prim plan. Piesele din colectia  Lace Gold sunt decorate cu un model rafinat ce da nastere unei combinatii unice de benzi dantelate cu motive florale delicate. Produsele Vera Wang pentru aranjarea mesei sunt atemporale, imbina perfect traditia cu modernitatea si sunt aduse la rang de adevarate obiecte de arta. Inconjurati de astfel de piese momentul dedicat ritualului mesei, fie ca este vorba despre o cina in doi sau de servirea cafelei sau a unei cine cu prietenii dragi, se transforma in timp de calitate petrecut cu oamenii care conteaza!

  Colectie: Lace Gold
  Dimensiune: sosiera: inaltime 8 cm, lungime 19 cm, latime 10 cm ; farfuria; inaltime 2 cm, lungime 20 cm, latime 16.5 cm
  Material: portelan Bone China
  Decorare: aur pur
  Componente: sosiera si farfurie pentru sosiera
  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine