Inapoi la Farfurii, cesti, ceainice Vezi produsul urmator >

Cremiera din portelan - Confetti Vintage

by Royal Albert - bordura aur pur

Cremiera din portelan - Confetti Vintage

Cremiera din portelan - Confetti Vintage

by Royal Albert - bordura aur pur

Cod ROSCON25819
Cod ROSCON25819
Producator: Royal Albert
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
185 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos
  Realizate din portelan englezesc, cu forme deosebit de delicate si decorate exclusiv cu modele florale, colectiile ROYAL ALBERT au devenit emblematice pentru English Country Garden, cel mai elegant, admirat stil britanic, atat de iubit inca din epoca Victoriana si pana astazi. Varietatea de piese din portelan fin - bone china apartinand colectiei Rose Confetti, designul floral marunt si plin de detalii delicate, sunt potrivite pentru stilul romantic, feminin, sarmant si tineresc. In fiecare an colectiile Royal Albert primesc noi piese care sa le completeze, fie ca sunt piese solist ori piese care sa intregeasca seturile. Fiecare piesa este atent decorata cu detalii minutioase si borduri din aur si poate fi achizitionata separat, ca piesa solitara folosita in combinatii cu alte colectii florale sau in set. Fiind produse exclusiviste, in cadrul liniei de productie Royal Albert exista o lista de asteptare, astfel ca timpul de livrare pentru produsele care nu sunt in stoc in tara, va fi comunicat pentru fiecare comanda in parte.
  Colectie: Rose Confetti Vintage
  Material: portelan englezesc - bone china
  Decorare: aur pur
  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine