Inapoi la Accesorii masa Vezi produsul urmator >

Suport sticla argintat, 11 cm

by Arthur Price

Suport sticla argintat, 11 cm

Suport sticla argintat, 11 cm

by Arthur Price

Cod 5143
Video
Cod 5143
Producator: Arthur Price
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
425 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  Best seller al colectiei de piese destinate servirii mesei, suportul argintat pentru sticla, este realizat manual in intregime de mesterii brandului Arthur Price.

   

  Arthur Price reprezinta un brand renumit, o afacere de familie ce continuă de peste 100 de ani, aflandu-se astăzi la a patra generaţie.  Istoria brandului incepe in momentul in care compania a furnizat tacamurile pentru vasul Titanic, in 1912, apoi a continuat cu furnizarea tacamurilor in primul avion supersonic Concorde, in 1976. Renumele brandului este reprezentat de viziunea indreptată inspre plăcerea, rafinamentul, orgoliul şi tradiţia luxului in existenţa noastră.

  Indiferent ce serviti, Arthur Price a creat tacamul potrivit, cu o atentie la detalii desavarsita. De la seturile complete de tacamuri, inele de şervet, frapiere, până la tăvi argintate, toate poartă girul calitatii Garantia Regala conferita de Casa Regala a Marii Britanii precum si gravurile unice ale companiei Arthur Price  sunt calitati recognoscibile în întreaga lume.

  Material: metal argintat
  Dimensiuni: 11 cm diametru; 4 cm inaltime
  Ambalaj: cutie eleganta de carton

  Arthur Price - The man who started it all“It’s because we’re a family owned business that we take such pride in our work. In our eyes, good service never goes out of fashion. We remain as committed to customer care, exceptional design and uncompromising quality as when my great-grandfather started the company in 1902."

  Simon Price - Chief Executive

  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine