Inapoi la Accesorii masa Vezi produsul urmator >

Clopotel - Infinity

argintat - by Vera Wang

Clopotel - Infinity

Clopotel - Infinity

argintat - by Vera Wang

Cod 57005207108
Cod 57005207108
Producator: Vera Wang
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
(TVA inclus)
Cere info
  Cadouri de lux pentru celebrarea iubirii, ce poarta semnatura celebrului designer Vera Wang si inglobeaza toate elementele caracteristice stilului sau: linii fine si delicate, interpretari ale panglicilor, fundelor si florilor, modele decorative inspirate de trandafirii albi, florile preferate ale Verei, materiale pretioase, cu design clasic si contemporan, piese creative, atemporale, utile si absolut remarcabile oriunde isi fac aparitia! Alege o Clopotel Vera Wang Infinity, placata cu argint, din colectia INFINITY si vei darui pretiozitate celui mai important moment al fiecarui cuplu: debutul casatoriei.
  Material: metal argintat
  Ambalaj: cutie de carton eleganta
  Colectie: Infinity


  "Sunt perfecte pentru cadouri de nunta dar sunt, de asemenea, accesibile pentru ca tu sa te bucuri de utilizarea lor in viața de zi cu zi. Fiecare serie are un design artistic, modern și luxos și o calitate - couture made. "
  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine