Inapoi la Fotolii Vezi produsul urmator >

Fotoliu rotativ tip egg - Soho Big Boss

tapiterie din piele de vaca

Fotoliu rotativ tip egg - Soho Big Boss

Fotoliu rotativ tip egg - Soho Big Boss

tapiterie din piele de vaca

Cod 76607
Cod 76607
Producator: KARE Design
Livrare in 3-4 saptamani
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
13.195 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  Pornind de la renumitul scaun Egg a lui Arne Jacobsen, din perioada modernista, fotoliul Soho Big Boss este reinventat, capatand o prezenta mai puternica si o atitdine impunatoare datorita tapiteriei din piele de vaca si a structurii din spate realizata din aluminiu cu finisaj antic. Idei unice de mobilare, neconventionale si autentice, niciodata plictisitoare si mereu pline de surprize si de pasiune pentru design. Aceste caracteristici au reprezentat KARE inca din 1981. Colectii armonioase, piese de impact si decoratiuni descoperite in lumea intreaga asteapta sa fie cunoscute de catre clientii sai. KARE Design este un concept de lifestyle cu un mix unic de mobilier, lumini, accesorii si articole de d

  Dimensiuni: 105 x 80 x 80 cm
  Material structura: cadru :Placa de PAL , spate : aluminiu cu finisaj antic ; tapiterie sezut : piele de vaca , capitonare cu spuma , densitate 35 kg / m³ .
  Tapiterie: piele de vaca
  Greutate: 32 kg
  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine