Inapoi la Intretinere si curatenie Vezi produsul urmator >

Detergent Le Labo Santal 33 Signature

The Laundress

Detergent Le Labo Santal 33 Signature

Detergent Le Labo Santal 33 Signature

The Laundress

Cod labo-santal
Cod labo-santal
Producator: The Laundress
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
415 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  The Laundress si Le Labo s-au unit pentru a combina cele mai fine produse de parfumerie moderna cu cea mai performanta formula de curatare a rufelor. 33 de ingrediente sunt amestecate pentru a crea acest parfum de lux, cu note de cardamom, iris, violete, lemn de santal, papirus si piele.

  . Foarte concentrat, detergentul poate fi folosit pana la 32 de spalari.

  The Laundress nu este doar un brand de detergeti si produse pentru ingrijirea textilelor si a casei, ci este un nume recunoscut pe plan international pentru caracteristici pe care le consideram cu totii importante. Toate produsele sunt biodegradabile, fara alergeni, fosfati, parabeni sau clor. Au parfumuri naturale si ambalaje reciclabile, iar cel mai importat, nu sunt testate pe animale. Produsele sunt usor de utilizat, se pot folosi in orice tip de masina de spalat si cu orice tip de apa. Rezultatele sunt vizibile, iar hainele si produsele preferate se pastreaza ca noi un timp indelungat.

   

  Dimensiuni: 500ml
  fondatoare the laundress - produse pentru curatenie

  “We're an eco-friendly line of detergent, fabric care, and home-cleaning products that take excellent care of you, the things you love, and the environment.”  

  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine