Inapoi la Pernute decorative Vezi produsul urmator >

Perna din blana sintetica - Seal Ivory

45 x 45 cm

Perna din blana sintetica - Seal Ivory

Perna din blana sintetica - Seal Ivory

45 x 45 cm

Cod 99296
Cod 99296
Producator: Winter Home
Livrare in 2-3 saptamani
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
325 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos
  Perne decorative Winter Home din blana sintetica, ce imita perfect blana naturala. Mai moi si mai fine, pot fi folosite pentru a-ti decora canapeaua sau fotoliul intr-un stil glamour si exclusivist. Realizate din acril si modacril de inalta calitate, blanurile redau un aspect fidel din punct de vedere cromatic si al stralucirii, aratand la fel ca blana naturala. Umplutura pernelelor consta din 70% fibre PES si 30% PU. Sunt utilizate fibre tubulare siliconate cu sertizare 3D, pentru elasticitate durabila. Cu o utilizare normala, umplutura acestor perne de blana de inalta calitate, va avea o durata de cel putin trei ani.
  Dimensiuni: 45x45 cm
  Intretinere: fara ciclul de stoarcere; spalare de mana cu detergent neutru; spalare uscata (vezi instructiunile de pe eticheta produsului).
  Antistatic: Se recomanda cresterea umiditatii aerului din camera sau utilizarea unui spray anti-static impotriva incarcarii electrice.
  Ignifug: Produs ignifug
  Rezistent: Pentru rezistenta in timp; firele sunt innodate (la fel ca si in cazul covoarelor) si nu lipite.
  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine