Inapoi la Pernute decorative Vezi produsul urmator >

Perna Alcantara Ur raw amber

50x30 cm

Perna Alcantara Ur raw amber

Perna Alcantara Ur raw amber

50x30 cm

Cod 99178
Cod 99178
Producator: Winter Home
Livrare in 2-3 saptamani
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
1.245 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos
  Perne decorative Winter Home din piele Alcantara. Mai moi si mai fine, pot fi folosite pentru a-ti decora canapeaua sau fotoliul intr-un stil glamour si exclusivist. Cea mai recenta colectie Wanderlust a brandului exclusivist Winter Home semnata de designerul german de produse: Sebastian Herkner este disponibila acum pe 4interior.ro! Toate pernele Alcantara sunt umplute cu un amestec de pene de inalta calitate.\n\n
  Dimensiuni: 50x30 cm
  Intretinere: fara ciclul de stoarcere; spalare de mana cu detergent neutru; spalare uscata (vezi instructiunile de pe eticheta produsului).
  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine