Inapoi la Ceasuri si pendule Vezi produsul urmator >

Ceas elegant New Anda

design by Nomon

Ceas elegant New Anda

Ceas elegant New Anda

design by Nomon

Cod NAL000N
Cod NAL000N
Producator: Nomon
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
2.620 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  Remodeleaza spatiul cu ceasuri care poarta semnatura cunoscutului brand international Nomon! Nomon creeaza ceasuri exclusiviste pentru birouri, spatii publice si spatii private, fiind lider in vanzarile ceasurilor de interior. Dedicati redarii prestigiului si distinctiei pe care ceasurile de interior le-au avut in epoca trecuta, artizanii si designerii Nomon combina tehnici inovatoare, realizand manual piese uimitoare si cu o functionalitate ridicata. Ceasurile Nomon sunt piese unice, realizate manual, cu usoare variatii ce poarta tocmai amprenta unicitatii. Ceasurile sunt produse cu materiale naturale si finisaje artizanale. Toate produsele Nomon sunt realizate exclusiv in Spania si includ mecanism german. 

  Destinatie: interior
  Inaltime: 100cm
  Suport si corp ceas: Otel cromat
  Ace ceas: Lemn de nuc negru
  Cadran/Indicatori: Otel lustruit
  Diametru ceas: 70cm
  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine