Inapoi la Covoare Lauren Jacob Vezi produsul urmator >

Covor exclusivist Editions D Art De Rambouillet - Verdure a Grands Ramages

Dimensiune unica 208x282 cm

Covor exclusivist Editions D Art De Rambouillet - Verdure a Grands Ramages

Covor exclusivist Editions D Art De Rambouillet - Verdure a Grands Ramages

Dimensiune unica 208x282 cm

Cod VerdureR
Cod VerdureR
Livrare in 21 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
(TVA inclus)
Cere info

  Alege un Covor exclusivist Editions D Art De Rambouillet - Verdure a grands ramages pentru ca simplitatea este eleganta. Covoarele din colectia Rambouillet sunt reproduceri exacte ale unor tapiserii vechi realizate intre secolele 14 si 18, fiind realizate manual in Italia, printr-un proces de serigrafie, de catre Wallflor, compania ce detine brandul de renume mondial Editions D Art de Rambouillet, ale caror produse sunt folosite in cele mai faimoase hoteluri, ambasade si resedinte private : Plaza din New York, Ritz din Paris, Hermitage din Sankt Petersburg. Criticii de arta considera covoarele din aceasta colectie ca fiind "cele mai bune reproduceri de tapiserii vechi existente in intreaga lume".  Procesul de serigrafie folosit a fost perfectionat mai bine de 7 ani pana la inceperea efectiva a productiei si asigura fiecarui model mai mult de cinci sute de gradatii de culoare. Tesatura folosita un amestec de lana, in, bumbac si vascoza pentru a crea adevarate opere de arta atat coloristic cat si calitativ.

  Colectia: Rambouillet
  Material: bumbac si vascoza
  Material: in
  Material: lana
  Culoare: multicolor
  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine