Inapoi la Covoare Lauren Jacob Vezi produsul urmator >

Covor din lana si vascoza - Deep

Dimensiuni disponibile 140x200 cm; 170x240 cm; 200x300 cm

Covor din lana si vascoza - Deep

Covor din lana si vascoza - Deep

Dimensiuni disponibile 140x200 cm; 170x240 cm; 200x300 cm

Cod Deep
Cod Deep

Variante dimensiuni:

Livrare in 21 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
(TVA inclus)
Cere info
  Alege un Covor din lana si vascoza - Deep si vei ambienta livingul in cel mai elegant mod. Covoarele din aceasta colectie semnata Lauren Jacobs sunt tesute manual folosind tehnica Handtufed. Aceasta metoda presupune folosirea unui instrument special, cu ajutorul caruia tesatorul impinge manul firele de lana pe panza groasa de bumbac folosita drept panza de tipar si pe care a fost desenat in prealabil designul covorului. Tesatorul urmeaza linia designului, folosind pentru fiecare zona fire de lana vopsite in culoarea corespunzatoare. Dupa finalizarea teserii,i se adauga pe spate un alt suport textil,o panza de bumbac care intareste covorul, impiedica alunecarea, absoarbe condensul si impiedica indoirea marginilor si se finiseaza covorul prin periere si ras. Nota: Fiecare covor este special si diferit, anumite mici nereguli in tipar nu pot fi considerate defecte ci o atestare a tehnicii de tesere manuala si a maiestriei produsului.
  Colectia: Handtufted
  Material: 65% lana si 35% vascoza
  Culoare: nuante de gri
  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine