Inapoi la Covoare Brink and Campman Vezi produsul urmator >

Covor buclat din lana - Icon Shimi

170x240 cm

Covor buclat din lana - Icon Shimi

Covor buclat din lana - Icon Shimi

170x240 cm

Cod 19702
Cod 19702
Producator: Brink & Campman
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
(TVA inclus)
Cere info
  Covor buclat din lana 100% - Icon Shimi - Brink & Campman brand ce reprezinta inovatia si stilul confortabil. Covoarele se disting prin calitate si design fiind disponibile intr-o varietate mare de culori pastel. colectia Icon reprezinta superlativul imaginatiei datorita plansei impodobite cu fibra naturala (lana). Exponatele din aceasta gama sunt adevarate surse de energie prin tematica prezenta dar si prin felul in care sunt lucrate (tufted).Covorul buclat Icon Shimi din lana 100% este disponibil intr-o singura combinatie de culori.
  Material: lana
  Densitate / greutate: 3600gr/m2
  Obsevatii: buclat
  Fibra naturala care respinge apa datorita lanolinei, insa in acelasi timp este un bun absorbant. Lana respira, nu tine rece chiar daca ese uda,  incalzeste iarna si tine racoare vara avand bule de aer in interiorul fibrei, este antibacteriana si se auto-curata; este ignifuga.
  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine