Inapoi la Pendule Vezi produsul urmator >

Pendul Lui

design by Adriano Rachele

Pendul Lui

Pendul Lui

design by Adriano Rachele

Cod LUI78SOS0000OF
Cod LUI78SOS0000OF
Producator: Slamp

Alege culoarea:

Livrare in 3 - 4 saptamani
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
920 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  Sugerand acelasi sentiment de protectie ca un cuib, acest pendul poarta numele celei mai mici pasari din lume. Straturile de culoare si material, infiletate pe corpul central filtreaza lumina, intr-o evocare jucausa a luminii.

  "Cand am creat SLAMP, in 1994, scopul meu a fost sa creez ceva nou, sa ofer corpuri de iluminat de inalta calitate. Corpuri de iluminat realizate cu materiale brevetate, inovatoare si care poarta semnatura unora dintre cei mai mari designeri internationali se reunesc sub brandul SLAMP, unul dintre cele mai reprezentative branduri in domeniul iluminatului decorativ." Roberto Ziliani

  Material: Cristalflex
  Tip bec: 1 X 8W LED Filament
  Culoare: Vezi selectorul de culori
  Inaltime: 35cm
  Destinatie: interior
  Pozitionare: tavan
  Intensitate curent: 220 V
  Lungime: 40cm
  Grad de protectie: IP20
  Lungime cablu: 140cm

  "Cand am creat SLAMP, in 1994, scopul meu a fost sa creez ceva nou, sa ofer corpuri de iluminat de inalta calitate. Corpuri de iluminat realizate cu materiale brevetate,  inovatoare si care poarta semnatura unora dintre cei mai mari designeri internationali se reunesc sub brandul SLAMP, unul dintre cele mai reprezentative branduri in domeniul iluminatului decorativ." Roberto Ziliani

  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine