Inapoi la Cadouri pentru el Vezi produsul urmator >

Pamatuf pentru barbierit, din abanos si par natural de bursuc - 611

cadouri pentru el - Edwin Jagger

Pamatuf pentru barbierit, din abanos si par natural de bursuc - 611

Pamatuf pentru barbierit, din abanos si par natural de bursuc - 611

cadouri pentru el - Edwin Jagger

Cod 81SB35611
Cod 81SB35611
Producator: Edwin Jagger
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
239 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  Pamatuful pentru barbierit din par natural de bursuc lucrat manual face parte din categoria Pure Badger, cu firele de par incredibil de fine si moi, ce il fac perfect pentru producerea spumei necesare unui barbierit de cea mai buna calitate. Se foloseste impreuna cu sapunul sau crema de barbierit Edwin Jagger. Folosirea pamatufului si creearea spumei prin miscari de jos in sus face ca firele de par sa nu fie lipite de piele fiind astfel mai usor de indepartat. Pamatuful pentru barbierit din par batural de bursuc are capacitatea de a retine apa, asftel spuma este mai bogata, iar pielea fetei mai bine hidratata. SFAT: Dupa finalizarea barbieritului, eliminati excesul de apa prin scuturare energica si asezati-l in suport cu firele de par in jos. Nu se recomanda stoarcerea pamatufului cu ajutorul degetelor deoarece in timp poate duce la desprinderea firelor de par din maner.

  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine