Inapoi la Cadouri pentru el Vezi produsul urmator >

Butoni portelan Jasper placati cu platina - Golden Hind Ship

patrati 15 mm by Wedgwood

Butoni portelan Jasper placati cu platina - Golden Hind Ship

Butoni portelan Jasper placati cu platina - Golden Hind Ship

patrati 15 mm by Wedgwood

Cod 2701200022
Cod 2701200022
Producator: Wedgwood
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
915 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  Butoni portelan Jasper placati cu platina - Golden Hind Ship - 15mm patrat ce fac parte din Cea mai noua Colectie de bijuterii din JASPER semnate WEDGWOOD - Furnizorul Oficial Al Casei Regale a Marii Britanii, inspirata de elemente decorative neo-clasice romane si grecesti in monturi argintate sau aurite. Pandantivele, cerceii sau butonii impresioneaza prin reprezentari de scene mitologice, muze, semne princiare, lei, cai sau nave. Bijuteriile sunt realizate exclusiv din jasper pretios in cromatica contrast, cu celebrele basoreliefuri albe care au facut din WEDGWOOD cea mai apreciata marca britanica de portelan din lume.\rJasperul, materialul care l-a facut celebru si nemuritor pe Josiah Wedgwood, este o varietate de portelan poros si pretios care contine un anume procent de jasp si care isi revendica locul in istoria designului in special in combinatia cromatica devenita emblematica pentru WEDGWOOD de Blue Wedgwood (Royal Blue) si Alb, folosita pentru prima oara in 1776. Albastrul Wedgwood este o nuanta blanda si pala de

  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine