Inapoi la Cadouri nunta Vezi produsul urmator >

Vaza din cristal - Metropolis editie limitata

semnata Mario Cioni

Vaza din cristal - Metropolis editie limitata

Vaza din cristal - Metropolis editie limitata

semnata Mario Cioni

Cod 1958/008
Cod 1958/008
Producator: Mario Cioni
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
9.240 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  Metropolis face parte din colectiile de design interior ale manufacturierului italian Mario Cioni. Realizata din cristal florentin, vaza Metropolis, in editie limitata vorbeste despre o cautare hedonistica a placerii: vizuala dar si tactila. Placeri decisive pe care sticla le ofera pentru un timp indelungat. Apreciate si recunoscute pentru designul inovator, reputatie confirmata de nemeroasele premii de design atribuite acestora, piesele Tondo Doni surprind prin interpretarea creativa a liniilor clasice dar mai ales prin formele inovatoare inspirate de viata cotidiana, de natura sau de trupul uman. Colectiile sunt produse din cristal florentin de atelierul italian Mario Cioni fiind lucrate si suflate  manual, astfel incat sa starneasca toate simturile si sa produca reala incantare. Producatorul italian si-a tratat fiecare produs ca pe o opera de arta, dedicand toata priceperea lui fiecarui detaliu in parte.

  Material: cristal florentin lucrat manual
  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine