Inapoi la Cadouri nunta Vezi produsul urmator >

Vaza cristal negru - Vulcano

semnata Mario Cioni

Vaza cristal negru - Vulcano

Vaza cristal negru - Vulcano

semnata Mario Cioni

Cod 2275/260
Cod 2275/260
Producator: Mario Cioni
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
3.800 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  Mereu in cautarea perfectiunii Mario Cioni isi reconfirma reputatia si priceperea prin victoria asupra fabricarii cristalului colorat, expresia suprema a complexitatii in domeniul cristaleriei. Cunoscut de sute de ani ca fiind anevoios si scump, procedeul de obtinere a culorilor reprezinta in atelierele Cioni o simbioza intre inovatie si inspiratie conducandu-ne catre mai multe nuante originale: chihlimbar, purpuriu, galben opal, albastru cobalt, transparent si desigur elegantul negru. Una dintre cele mai spectaculoase piese conceptuale realizate din cristal florentin colorat, vaza Vulcano este o dovada a inclinatiei atelierului florentin Mario Cioni catre explorarea de forme cu impact maxim si de idei inovatoare. Cele doua piese ale vazei sunt detasabile oferint multiple posibilitati creative de design floral de la cele mai clasice la cele contemporane.

  Material: cristal florentin lucrat manual
  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine