Inapoi la Cadouri nunta Vezi produsul urmator >

Vaza cristal florentin - Liquid Mood Ambra

semnata Mario Cioni

Vaza cristal florentin - Liquid Mood Ambra

Vaza cristal florentin - Liquid Mood Ambra

semnata Mario Cioni

Cod 4400/8112
Cod 4400/8112
Producator: Mario Cioni
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
6.920 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  Liquid Mood realizat in diferite culori reprezentative lucrarilor lui Mario Cioni - negru, transparent si chihlimbar, reflecta modelarea cristalului prin procedee traditionale de fabricatie si gravura, ce nu sunt inlocuite cu tehnologii moderne, asigurandu-se astfel unicitatea si perfectiunea fiecarei piese. Mereu in cautarea perfectiunii Mario Cioni isi reconfirma reputatia si priceperea prin victoria asupra fabricarii cristalului colorat, expresia suprema a complexitatii in domeniul cristaleriei. Cunoscut de sute de ani ca fiind anevoios si scump, procedeul de obtinere a culorilor reprezinta in atelierele Cioni o simbioza intre inovatie si inspiratie conducandu-ne catre mai multe nuante originale: chihlimbar, purpuriu, galben opal, albastru cobalt, transparent si desigur elegantul negru.

  Material: cristal florentin lucrat manual
  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine