Inapoi la Cadouri nunta Vezi produsul urmator >

Sfesnic din cristal negru - Candelalbero

semnata Mario Cioni

Sfesnic din cristal negru - Candelalbero

Sfesnic din cristal negru - Candelalbero

semnata Mario Cioni

Cod 9900/112
Cod 9900/112
Producator: Mario Cioni
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
1.685 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  Sfesnicul Candelalbero este interpretarea ramurilor tinere in cristal. Mario Cioni, reprezentant al Noului Val de Maestri Cristalieri  din Florenta, s-a impus international prin designul inovator si curajos completat de iscusinta in modelarea cristalului ca nimeni altul. Reusind sa reproduca minutios textura scoartei de copac pe cele trei brate ale sfesnicului transmite privitorului intr-un mod original, forta si suplete in acelasi timp. Masura talentului producatorului italian este data de succesul pieselor din cristal colorat, simbioza dintre inovatie si inspiratie, ce conduce catre culori originale sau combinatii ale acestora (chihlimbar, purpuriu, galben opal si albastru cobalt) precum si de performanta de a se situa in liga exclusiva a celor trei producatori din lume care reusesc sa creeze cristal negru.

  Material: cristal florentin lucrat manual
  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine