Inapoi la Cadouri nunta Vezi produsul urmator >

Fructiera din cristal cu picior negru - Luxe

semnata Mario Cioni

Fructiera din cristal cu picior negru - Luxe

Fructiera din cristal cu picior negru - Luxe

semnata Mario Cioni

Cod 9209/800
Cod 9209/800
Producator: Mario Cioni
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
9.135 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  Cadoul cel mai exclusivist pe care il poti darui celor mai importante persoane din viata ta. Ambalata intr-un mod exceptional, cu garantia si cerficatul producatorului, Fructiera din cristal cu picior negru - Luxe va deveni centrul atentiei oriunde se va afla. Mario Cioni a fost dintotdeauna omul aplecat spre detaliu, cu un caracter puternic si rar predispus spre compromisuri. Aceasta trasatura personala a devenit in cei 50 de ani de activitate, filozofia invingatoare a fabricii Mario Cioni: un concern manufacturier dedicat in exclusivitate excelentei. Mario Cioni si-a tratat fiecare produs ca pe o opera de arta, dedicand toata priceperea lui fiecarui detaliu in parte, indiferent daca produsul este creat din cristal transparent sau cristal colorat. International recunoscut pentru designul sau inovator, reputatie confirmata de numeroasele premii de design atribuite acestora, cristalul Mario Cioni surprinde prin interpretarea creativa a liniilor clasice, dar mai ales prin formele inovatoare inspirate de viata cotidiana, de natura sau de trupul uman.

  Material: cristal
  Dimensiuni: Inaltime: 27 cm

  mario cioni - cristal florentin de luxPasiune, simt creativ, atentie maniacala. Acestea sunt elementele capabile sa transforme nisipul inert intr-un vis fara sfarsit. Magia acestei combinatii da viata creatiilor Mario Cioni. Pregateste-te sa incerci o experienta unica, de a trai dupa instincte, ghidat de simturi si de vocea interioara. Formele, gravurile si canelurile traseaza un drum ce transcende realitatea materiei, conducand calatorul intr-o lume de lumini, reflexii imposibile si bunastare.

  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine