Inapoi la Cadouri nunta Vezi produsul urmator >

Cupa din cristal albastru - Orphos

semnata Mario Cioni

Cupa din cristal albastru - Orphos

Cupa din cristal albastru - Orphos

semnata Mario Cioni

Cod 82994/294
Cod 82994/294
Producator: Mario Cioni
Livrare in 2-5 zile
Tel:
Transport si Retur GRATUIT
7.810 lei
(TVA inclus)
Adauga in cos

  Colectia Orphos produsa din cristal florentin de atelierul italian Mario Cioni este lucrata si modelata manual, astfel incat sa starneasca toate simturile si sa produca reala incantare. Producatorul si-a tratat fiecare produs ca pe o opera de arta, dedicand toata priceperea lui fiecarui detaliu in parte. Mereu in cautarea perfectiunii Cioni isi reconfirma reputatia si priceperea prin victoria asupra fabricarii cristalului colorat, expresia suprema a complexitatii in domeniu cristaleriei. Cunoscut de sute de ani ca fiind anevoios si scump, procedeul este la Cioni o simbioza intre inovatie si inspiratie, conducandu-ne catre nuante originale: chihlimbar, purpuriu, galben opal,  albastru cobalt si elegantul negru. Premiate la competitiile internationale de design, vazele si cupele din colectia Orphos sunt destinate pentru interioare clasice si somptuoase.

  Material: cristal florentin lucrat manual
  Termenul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs. Pentru produsele cu statusul "livrare imediata" termenul este de 24-48 de ore; pentru intervale sau termene de mai multe zile, vom lua legatura cu furnizorii pentru a va oferi o data de livrare ferma.

  In cazul in care nu putem sa livram in termenul prevazut, te vom contacta si-ti vom oferi informatii despre data furnizata de producatori. Durata estimata pentru livrare nu include zilele de sambata si duminica. Astfel, pentru comenzile efectuate vineri sau in week-end livrarea va fi in ziua de marti sau miercuri a saptamanii viitoare.

  Pentru produsele care au un termen de livrare mai mare de 7 zile, se va percepe un avans de 50% din suma.

  Taxele de transport sunt calculate in cosul de cumparaturi, dupa ce completezi localitatea in care vom livra coletul.

  Introduceti adresa de email, daca vreti sa primiti notificare cand pretul va scadea
  Numele tau
  Email
  Pretul dorit lei cu TVA inclus
  Expira la
  Introduceti rezultatul adunarii din imagine