Modalitati de plata

Optiunile de plata sunt numeroase, iar tu vei putea alege in cosul de cumparaturi, modalitatea cea mai potrivita. Poti plati cu ramburs la livrare, cu cardul direct pe site, in rate, cu ordin de plata, depunere numerar la banca, sau numerar la sediul nostru.

 

 

 

Plata numerar/ramburs la livrare

 

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul 4interior.ro. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii. La livrarea produselor de catre curier, plata se efectueaza catre reprezentantul zonal care efectueaza livrarea. Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.

 

 

Pentru sume mai mari de 5000 lei se va solicita plata prin ordin de plata, iar pentru produsele realizate pe comanda sau care necesita import va fi necesara plata unui avans de cel putin 40%, specificat in pagina fiecarui produs.

 

 

Plata online cu Card bancar

 

 

Comenzile platite online cu cardul sunt validate numai dupa confirmarea stocului. Acestea nu se considera automat validate. Confirmarea stocului se va face printr-un email catre dvs. Banii sunt transferati in contul 4interior.ro doar in momentul confirmarii produsului si facturarii acestuia.

 

 

Pentru asigurarea securitatii transzactiilor, 4interior.ro foloseste serviciile de plata online ale PayU.

 

 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub sigla VISA (Classic sau Electron) si MasterCard (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Pentru platile cu aceste carduri este folosit sistemul 3D Secure elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure te asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, in nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceste date fiind direct introduse in sistemele VISA si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediul electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele VISA sau MasterCard, dupa caz. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

 

 

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiilor, trebuie sa introduci datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma de plati PayU.

Tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului tau, in cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON.

4interior.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

 

 

Plata in rate

4interior va ofera posibilitatea achizitionarii produselor sale prin intermediul programelor de rate fara dobanda! Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentru posesorii de:

·       

·                 StarBT– Banca Transilvania - cu 2, 3, 4 sau 5 rate fara dobanda

·                 BRD Finance – BRD - cu 3 rate fara dobanda

 

 

 

Pentru a cumpara cu cardul in rate fara dobanda trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

Pasul1: pentru a alege numarul de rate dorit, introduci datele cardului si in functie de cardul utilizat si programul de rate disponibil vei putea alege numarul de rate

Pasul 2: alege numarul de rate dorit disponibile tipului tau de card

Pasul 3: apasa butonul plateste.

 

 

 


 

 

Folosind cardul de credit StarCard de la Banca Transilvania beneficiezi de maxim 5 RATE fara dobanda sau plata integrala pentru cumparaturile efectuate la 4interior.ro!

 

 

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selecteaza optiunea de plata cu cardul prin PayU - posesori card Star BT - 2, 3, 4 sau 5 rate fara dobanda. Platile online sunt procesate direct de catre Banca Transilvania prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

 

Informatii suplimentare despre cardurile de credit Star BT se pot obtine Call Center:

0801 010 128 (BT) – apelabil din reteaua Romtelecom

0264 308 028 (BT) – apelabil din orice retea, inclusiv internationala

*8028 (BT) – apelabil din retelele Orange si Vodafone.

 

 

 

Folosind cardul BRD Finace de la BRD beneficiezi de 3 RATE fara dobanda sau plata integrala pentru cumparaturile efectuate la 4interior.ro!

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selecteaza optiunea de plata PayU - posesori card BRD Finance - 3 rate fara dobanda. Platile online sunt procesate direct de catre BRD prin intermediul platformei PayU.

 

 

Pentru informatii suplimentare despre cardurile de credit BRD se pot obtine la numarul de telefon: 021 301 48 26

 

 

 

 

Ordin de plata

 

 

Plata prin Ordin de plata (OP) se face doar in baza facturii proforme pe care o primesti pe mail imediat dupa trimiterea comenzii.

Livrarea marfii se face numai dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

 

Nume: SC Mistic Design Home SRL

C.U.I.: 28377834

Cont: RO22PIRB4238783487001000

Banca: Piraeus Bank 

 

 

Pentru alte informatii despre plati va stam la dispozitie pe adresa de e-mail comenzi@4interior.ro.