Despre noi

Selectam personal produsele pentru a respecta ideea de acasa si cautam branduri si designeri care sa ofere produse unice, exclusiviste si cu acel “je ne sais quoi” pe care il cautam in orice obiect. Reusind astfel sa cream o stare care sa te reprezinte, care sa vibreze pozitiv, care sa te linisteasca sau sa te invioreze atunci cand ai nevoie. Caracteristicile care ne reprezinta sunt calitate, eleganta, stil si creativitate.

 

 4interior.ro este o platforma online infiintata in anul 2008, de o echipa iubitoare de frumos. Pentru ca ne-am dorit sa ambientam casele cat mai multor persoane, am inceput prin a realiza o revista online de design interior cu sfaturi despre amenajare si decorare. Pentru ca ne-a placut sa povestim si sa oferim Informatii despre mobilier, decoratiuni, acesorii  si cum poti sa-ti transformi locuinta in oaza ta de liniste si odihna, am lansat in iarna lui 2008 magazinul online 4interior.ro.Nu a fost totul simplu si ne-am format pe masura ce ne indreptam greselile, de aceea experienta de peste 10 ani conteaza atat pentru noi cat si pentru clientii nostri. Ne-am format un nucleu de clienti care ne-au devenit prieteni.  Acestia ne considera solutia cea mai buna la nevoile lor, fie ca doresc sa-si reamenajeze casa, sau doar sa redecoreze, dar si atunci cand au de cautat un cadou pentru o nunta sau un botez. Acestora le multumim pentru ca ne-au sustinut sa crestem, pentru ca ne-au recomandat si pentru ca au avut incredere in noi atunci cand eram la inceput.

 Magazinul si produsele promovate trebuie sa exprime in primul rand idea de frumos, ca mai apoi sa duca la o stare de confort si utilitate. De multe ori noi suntem cei care oferim trendul de design interior astfel ca a devenit necesar un rebranding care sa ne situeze intre concept si produs. Asa cum spune si sloganul nostru, '4interior.ro: designerul tau personal' aici vei gasi mai mult decat produse, mai mult decat operatori de call center, mai mult decat un proces rece de achizionare a unor produse. Pe 4interior.ro gasesti idei, vorbesti cu noi, ceri sfaturi si informatii specializate de la persoane care iubesc frumosul si care se dedica intru-totul pentru ca tu, clientul nostru sa ai cea mai minunata experienta pe un site de online.

 

 

Produse


Iti oferim mii de produse de calitate, organizate in categorii care sa simplifice procesul de identificare a produsului cautat. Relatiile bune cu producatorii si importatorii in cei peste 6 ani de experienta, inseamna ca veti gasi pe site-ul nostru produse in exclusivitate si branduri de lux recunoscute international. Consideram ca avem un sistem de cautare si sortare a produselor axat pe conceptul de design, stil si personalizare.

 Produsele sunt selectate pentru a respecta ideea de acasa, iar pe 4interior.ro gasesti design, concepte si solutii pentru nevoile tale. Iar  daca nu te-am putut ajuta, atunci mai avem de invatat. Insa vom da mereu tot ce avem mai bun si mai frumos pentru clientii nostri, pentru ca meritam sa traim inconjurati de lucruri frumoase, care sa ne bucure atat trupul cat si sufletul. 


 

Site

4interior.ro este unul din putinele magazine online de home deco care dispune de un design aflat in tendintele anilor 2015-2016. Datorita functiei responsive, designul site-ului este ajustat pentru ecranul fiecarui dispozitiv, indiferent de echipamentul folosit - PC, tableta sau smartphone.

 


Te asteptam sa ne calci pragul de fiecare data cand vrei sa te insipiri, sa te incarci de frumos, sau sa cumperi produse pentru casa ta. Suntem intotdeauna bucurosi sa te primim cu bratele deschise si sa te surprindem cu cele mai elegante preduse, dar si cu cele mai bune servicii.