Confidentialitatea datelor

Site-ul 4interior.ro este inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 19814.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, 4interior.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este pentru: onorarea comenzilor, informarea utilizatorilor privind situatia contului si starea comenzilor, cat si pentru statistica, reclama, marketing si publicitate. Cu acordul tau, 4interior.ro poate trimite notificari privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, dar si felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. 4interior.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul 4interior.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date, sau dezactivarea acesteia din platforma de trimitere a newsletterului. De asemenea, 4interior.ro va furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, cu garantia, prin contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se va efectua conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing si promovare, precum si alte companii organizatoare de concursuri, tombole sau alte activitati adiacente. Informatiile cu caracter personal, pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ai luat la cunostinta ca iti sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie si sa soliciti stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege, dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale, dreptul de a te adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conturile si informatiile aferente acestora pot fi modificate doar de titularul adresei de mail ( non-private de tip user@yahoo , user@gmail etc) si de titularul de mail sau titularul domeniului in cazul adreselor private (domenii inregistrate de persoane fizice sau juridice).

Pentru Informatii suplimentare iti stam la dispozitie la urmatoarea adresa de mail: comenzi@4interior.ro